House of Boards

Special Board Forces

Soms is een uitdaging zo kritisch of complex, dat u ze best aanpakt met een combinatie van talenten. House of boards noemt dit een brain cumul.

Met haar programma Special Board Forces stelt House of Boards voor u flexibel – tijdelijk of deeltijds – een taskforce ter beschikking om versneld en met speciale focus een kritische milestone aan te pakken.

Special Board Forces - Logo
Special Board Forces

Een team van extern toptalent en eigen sleutelpersoneel

Het unieke aan Special Board Forces is de samenstelling van talent en brains: een combinatie van ondernemers, specialisten en eigen sleutelmensen die samen aan de slag gaan voor een kritisch project. Met een mandaat van uw raad van bestuur werkt het gemengde team verticaal en in nauw overleg met uw algemene directie. House of Boards gaat voor u op zoek naar de juiste experts om uw project versneld te doen slagen.

House of Boards integreert zich naadloos in uw onderneming.

De unieke kruisbestuiving van intern en extern talent zorgt niet alleen voor meer inzicht en inspiratie, maar garandeert ook snelheid en kostenefficiëntie. De taskforce pakt graag complexe problemen aan. Hoe moeilijker de uitdaging en hoe sneller we het resultaat bereiken, hoe meer voldoening we eruit halen.

Spacial Board Forces

Data als hefboom

Vandaag genereren ondernemingen vaak massa’s data, wat een enorme rijkdom is voor het onderbouwen van beslissingen. Business Intelligence (BI) software verrijkt met Artificial Intelligence kan die data in kaart brengen en helpen om de performantie van uw onderneming objectief te evalueren.

We zetten die BI software graag op voor u. Aan de hand van digitale dashboards kunnen we ook de evolutie van Key Performance Indicators voor het bestuur en het sleutelpersoneel dagelijks zichtbaar maken.

House of Boards - Company monitoring
Met Special Board Forces heeft u:
Video afspelen

Zet ook u de stap naar bedrijfsomkadering?