Over ons

Een netwerk van ondernemers
voor ondernemers

Wat doet een raad van bestuur als die vast zit met een belangrijk probleem dat maar niet opgelost raakt? Als de problemen te complex worden? Als de strategie niet meer helder is? Als specifieke expertise nodig is om tot inzicht te komen?

House of Boards is dé partner voor raden van bestuur of advies die met dergelijke uitdagingen worstelen. Met House of Boards krijgt u toegang tot een netwerk van toptalenten die hun sporen verdiend hebben in het Belgische en internationale bedrijfsleven. Stuk voor stuk witte raven, die hun passie, ervaring en expertise inzetten om uw groei te versnellen.

Onze experts

Advies van the best of the best

De lat ligt hoog bij House of Boards. De experts uit ons netwerk zijn hoogopgeleid, breed inzetbaar en hebben een bewezen track record in C-level posities in Belgische en internationale ondernemingen. Die expertise vullen we aan met academisch toptalent dat uw groeiverhaal stevig kan onderbouwen.

House of Boards biedt:
Onze oprichter

Opgericht door een topondernemer

Christof Vermeersch is een Vlaamse ondernemer met een indrukwekkend track record in de industrie. In 2024 richtte hij House of Boards op om ondernemingen met visie versneld te helpen groeien. Christof houdt van complexe uitdagingen
en hij heeft een passie voor waardecreatie.

Wie is Christof Vermeersch?
House of Boards - Asset

Zet ook u de stap naar bedrijfsomkadering?